Bloggen – hoe moet dat eigenlijk?

Beste lezer, je zult hier geen tips vinden over bijvoorbeeld het doorbreken van de eindeloze uitstelcirkel. In de grote wereld van het internet vind je namelijk ontelbaar veel tips, cursussen en workshops om je daarmee te helpen. Sommige helpen de één, andere de ander.

Uitstelgedrag is iets waar ik best een handje van heb. Maar hee, ik bereik ook dingen! De gouden regel voor mij is voornamelijk een combinatie van goed uitgerust zijn, een sterk plan opstellen en denken aan het resultaat, en misschien wel de grootste cliché: de ‘juiste mindset’. He bah… maar het is wel waar.

Ik krijg wel degelijk dingen voor elkaar, eigenlijk altijd wel. Zolang ik de belangrijke deadlines gewoon haal en tevreden ben over het resultaat en mijn eigen werkwijze, is er wat mij betreft geen probleem.

Welkom op mijn eerste blog! Hopelijk volgen er nog veel meer. Ik weet niet of ik de juiste ‘blog-regels’ volg, dus ik pak het op mijn manier aan. Leidend is daarbij de vraag: waarom schrijf ik een blog?

First and foremost: ik hou van schrijven. Het is tijd omdat eens in de praktijk te brengen. Ik wil de wereld graag laten zien hoe ik schrijf en wat ik schrijf. Ik heb vaak gewoon zó veel gedachten! Die noteer ik dan in een boekje naast mijn bed, bijvoorbeeld. Middels deze website wil ik dus graag eens wat van die gedachten delen. Dat is wel een beetje eng, maar ik doe het toch. Je zult misschien al merken dat deze gedachten enigszins van hot naar her gaan. Tja, dat doen ze in mijn hoofd ook. Ik zal proberen ze een beetje te ordenen.

We zullen zien wat ervan komt. Mijzelf wens ik in ieder geval veel denk- en schrijfplezier toe. En jullie veel leesplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *