Quarantaine

We zitten midden in de – met een inmiddels ingeburgerde term – coronacrisis. Mensen moeten binnen blijven, thuis werken, afstand houden. Aangezien ik in de horeca werk en als freelancer slechts een dag in de week werk heb, ben ik vooral thuis niet aan het werken. Je zou denken dat dat me ontzettend veel tijd geeft om mijn website eens goed up to date te maken, en lekker veel blogs te schrijven! Dat is in theorie ook zo, maar in de praktijk blijkt vaak dat uren de vervelende eigenschap hebben om zomaar zonder je toestemming super snel voorbij te vliegen.

Gelukkig heb ik deze week mijn hardwerkende, ambitieuze, geconcentreerde en gedreven vriend bij me aan de keukentafel zitten. Hij inspireert en motiveert, zonder dat hij daar iets voor hoeft te doen. Wat een mazzelaar, he.

Je vindt inmiddels onder het kopje ‘portfolio’ ook mijn geschreven werken bij Geschiedenis Magazine, De Architect en wat overige dingen. Ook zal het je zijn opgevallen dat ik een andere foto heb geplaatst. Zo hoop ik langzaamaan mijn website wat meer eigen te maken, zoals ik ook met mijn nieuwe huisje aan het doen ben in deze thuis-klus-quarantaine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *