Over mij

Toen mij op de basisschool werd gevraagd wat ik wilde worden, antwoordde ik: schrijfster. Op de typemachine van mijn oma schreef ik ‘nieuwsberichten’ over wat er zoal in mijn jonge leven gebeurde. Tijdens een studie Bouwkunde aan de TU Delft en een masteropleiding Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik deze kant van mijzelf steeds verder ontwikkeld: ruim 20 jaar later weet ik dat ik inderdaad graag schrijf en lees vanuit een brede maatschappelijke interesse. Tijdens mijn studieperiode heb ik veel ervaring opgedaan als stagiaire op verschillende redacties. Na het afronden van mijn studie heb ik deze richting voortgezet en ben ik sinds de zomer van 2019 werkzaam als freelance tekstschrijver en redacteur.

Geheel in stijl van het huidige media-georiënteerde tijdperk heb ik op het wereldwijde web een portfolio opgebouwd. Dit bevat een greep uit mijn eigen geschreven teksten en geeft zo hopelijk een goede indruk van wat ik kan, denk en doe. Daarnaast schrijf ik af en toe een blog over dingen die mij bezighouden, over ronddwalende gedachteflarden, surrealistische dromen en aanstekelijke anekdotes.

Wat misschien is opgevallen is het koeienthema. Dat is enigszins heersend in mijn leven, want ik hou van koeien. Niets meer, niets minder. Verder lees ik graag, ik verslind historische romans of detectives (Ken Follett is mijn absolute favoriet). Ik droom van een toekomst waarin ik zelf een fictieve roman schrijf, die raakvlakken heeft met historische gebeurtenissen. Maar tot ik de inspiratie voor die bestseller heb gevonden, ben ik beschikbaar om teksten voor jou op maat te maken. Laat je leiden door mijn weide vol woorden en laat van je horen!